Retourbeleid

Voldoet een product niet aan je verwachtingen? Dan kun je het natuurlijk terugsturen! Houd wel in de gaten dat je bij het retourneren van je product aan de hieronder genoemde voorwaarden voldoet:

1 14 dagen-termijn, dit is de termijn waarbinnen Opklappert op de hoogte moet kunnen zijn van je plan om je bestelling te retourneren. Genoeg tijd dus om al je zintuigen in te zetten om het product te ervaren!

2 weer 14 dagen! Heb je stap één kunnen nemen, dan heb je bovenop de eerdere 14 dagen nog eens 14 dagen om je bestelling aan ons te retourneren.

NOTE:

Heb je ons bijvoorbeeld na twee dagen een mail gestuurd, waarin je meldt dat je de bestelling wilt terugsturen, dan heb je geen 14 dagen voor het retourneren, maar 26 dagen voor het retourneren.

3 bij het postkantoor kun je de bestelling inleveren, je rekent de retourkosten af en stuurt ons een bevestiging met pakketnummer van de retourzending die je krijgt van de bezorgdienst die je kiest.

Instructies zending:

Verpak het product in de originele verpakking, maar in ieder geval in een sterke verpakking.

Denk eraan dat alles erin zit, zowel het hout als de bevestigingsmaterialen.

Laat ons via de mail weten dat je het product gaat terugsturen, vermeldt daarbij je ordernummer. Tip: het is handig als je deze informatie stuurt bij de e-mail van de postdienst.

Maak een retourlabel aan en plak dat op de verpakking.

Lever je pakket in bij een DPD of DHL-punt bij jou in de buurt (wil je het op een andere manier verzenden, meld ons dat dan voordat je het pakket verstuurt.